Motorrijles
Alles voor je motorrijbewijs
Waarom EPIC Motorrijschool?
Waar neem je les? Kies je voor de goedkoopste rijles? Of wil je liever kwaliteit tegen een eerlijke prijs? Je motorrijbewijs halen is een investering in geld maar ook zeker in veiligheid. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Bij EPIC motorrijschool krijg je die zekerheid. De beste start van je nieuwe avontuur. Dat garandeer ik!
Goed om te weten
Door het individuele karakter van deze opleiding is een standaard aantal lessen niet te noemen, omdat dit per individu flink kan verschillen. Er zijn geen officiƫle cijfers bekend van het gemiddeld aantal motorrijlessen dat iemand nodig heeft. Wel is er navraag gedaan bij een aantal motorrijscholen hoeveel motorrijlessen iemand gemiddeld nodig heeft. De praktijk leert dat de leerling deze lesuren voor zichzelf nogal eens te laag inschat. Als je bijvoorbeeld angst hebt om de motor goed af te schuinen of om een krachtige remming te maken heeft dit meer training nodig. Heb je crossmotor of brommer gereden, zal je een aantal onderdelen sneller beheersen. Al met al wordt er een gemiddelde aangehouden van 15 motorrijlessen van 90 minuten voordat je het motorrijbewijs op zak hebt.

Om jou te kunnen adviseren over het aantal te volgen motorrijlessen is de intake les een onderdeel van de rijopleiding. Binnen deze intake krijg ik een beeld van je rijvaardigheid, inzicht en aanleg.
Tarieven
Intake motorrijles (90 minuten)€75,-
Motorrijles solo (60 minuten)€65,-
Motorrijles duo (60 minuten)€55,-
Praktijkexamen AVB (voertuigbeheersing)€150,-
Praktijkexamen AVD (verkeersdeelname)€260,-
Motor theorie-pakket (online + boek)€50,-
Theorie-examen gereserveerd door rijschool€50,-
Gezondheidsverklaring (verplicht) Zelf indienen via site CBR. Betaling via iDEAL€39,30
Krijg gratis motorrijles
Voor leerlingen die bij Epic Motorrijschool rijden is het interessant om nieuwe leerlingen aan te brengen. Voor iedere leerling die je aanbrengt bij Epic Motorrijschool en die een EPIC pakket neemt, krijg jij 60 minuten gratis motorrijles.