Motorrijles
Alles voor je motorrijbewijs
Waarom EPIC Rijschool?
Waar neem je les? Kies je voor de goedkoopste rijles? Of wil je liever kwaliteit tegen een eerlijke prijs? Je motorrijbewijs halen is een investering in geld maar ook zeker in veiligheid. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Bij EPIC rijschool krijg je die zekerheid. De beste start van je nieuwe avontuur. Dat garandeer ik!
Goed om te weten
Door het individuele karakter van deze opleiding is een standaard aantal lessen niet te noemen, omdat dit per individu flink kan verschillen. Er zijn geen officiele cijfers bekend van het gemiddeld aantal motorrijlessen dat iemand nodig heeft. Wel is er navraag gedaan bij een aantal motorrijscholen hoeveel motorrijlessen iemand gemiddeld nodig heeft. De praktijk leert dat de leerling deze lesuren voor zichzelf nogal eens te laag inschat. Als je bijvoorbeeld angst hebt om de motor goed af te schuinen of om een krachtige remming te maken heeft dit meer training nodig. Heb je crossmotor of brommer gereden, zal je een aantal onderdelen sneller beheersen. Al met al wordt er een gemiddelde aangehouden van 15 lesblokken van 90 minuten voordat je het motorrijbewijs op zak hebt.

Om jou te kunnen adviseren over het aantal te volgen motorrijlessen is de intake les een onderdeel van de rijopleiding. Binnen deze intake krijg ik een beeld van je rijvaardigheid, inzicht en aanleg.
Tarieven
Intake motorrijles (75 minuten)€70,-
Motorrijles duo (45 minuten)€47,-
Motorrijles solo (45 minuten)€59,-
Praktijkexamen AVB (voertuigbeheersing)€160,-
Praktijkexamen AVD (verkeersdeelname)€285,-
Motor theorie-pakket iTheorie €59,-
Opfriscursus motorrijden duo (150 min)€159,-
Gezondheidsverklaring (verplicht) Zelf indienen via site CBR. Betaling via iDEAL€41,-
Opfriscursus motorrijden uitgelegd
Voel je de drang om je motorvaardigheden weer te laten glimmen na het behalen van dat felbegeerde motorrijbewijs? Geen zorgen, EPIC heeft de ultieme opfrisbeurt voor je, alsof we een soort motor-spa zijn! Of je nu wilt doen alsof je die motor opnieuw ontmoet met behendigheidsoefeningen en een heuse bochten-make-over, of gewoon wilt leren hoe je je rust behoudt te midden van het verkeer, ik sta klaar om jouw rijkwaliteiten te verbeteren waar nodig. Na een soort strategisch overleg gaan we samen of met nog 1 cursist meer op pad. Je kunt je eigen motor meebrengen of gebruikmaken van 1 van de lesmotoren. De keuze is aan jou! Benieuwd hoe we jouw motorleven weer laten bruisen? Vertel mij welke motor gerelateerde kwaliteiten je weer wilt aanpakken. Ik kan niet wachten om je weer als een motorpro op de weg te zien schitteren!