Over mij
Tja… mij heeft geluk om naast een heerlijk gezin met 3 druktemakers nog 2 bijzondere liefdes te mogen ervaren. Motorrijden en windsurfen. Soms best een uitdaging om zelf tijd vrij te maken voor 1 van beide gezien de troonopvolgers een beetje op hun vader beginnen te lijken. Deze EPIC sporten geven mij adrenaline, ontspanning en energie tegelijk. Het beste gevoel wat mij betreft. Mijn gevoel volgen is iets wat ik dan ook zeker niet terzijde schuif. Epic Motorrijschool was voor mij dan ook een logische stap naar een nieuw avontuur. Werken met mensen die, gedreven, positief en energiek zijn. En natuurlijk lef hebben! Daar wil ik mee sparren. Mijn kennis en ervaring van het motorrijden aan jouw leven toevoegen! Maar let op! Bezint eer gij begint... Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Ach... dat is sowieso al een goed streven.
Mijn streven
Met ruim 25 jaar motorervaring op de teller wil ik me zowel als motorrijder als instructeur verder en blijvend ontwikkelen om nog beter te kunnen aansluiten bij de behoeftes. Mijn verantwoordelijkheid gaat verder dan leerlingen alleen maar op te leiden om het roze pasje te behalen. Ik ben motorrijder in hart en nieren en wil dit met mijn motorrijschool uitstralen. Daarom ben ik ook KNMV gediplomeerde motorrijinstructeur (KGI). Dat betekent de best denkbare motorinstructeur uit mezelf te halen, die jaarlijks wordt bijgeschoold op dit vakgebied. Zo streef ik ernaar om jouw rijvaardigheid boven het gewenste examenniveau te brengen zodat je met vertrouwen het examen tegemoet kunt zien. De enige goede manier om jou te begeleiden is dan ook op de motor. Ik rij daarom in principe op de volgmotor achter jou aan.
Persoonlijke aanpak
Om dit bovenstaande te kunnen bereiken, houd ik rekening met de unieke karaktereigenschappen van elke nieuwe motorleerling. Een standaard aanpak leidt bij de rijopleiding niet tot het gewenste resultaat. Een persoonlijke aanpak betekent dat elke leerling een benadering krijgt die bij hem of haar past en zo dus het beste verder helpt. Daarvoor kan ik putten uit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen. Daarnaast heb ik veel geduld, als het eens niet meteen wil lukken. Tevens ben ik betrouwbaar, eerlijk en praktisch ingesteld. En niet geheel onbelangrijk: humor tijdens de rijlessen! Er mag gelachen worden! Als de leerling zichzelf kan zijn in een ontspannen sfeer, is het leerresultaat optimaal.

Gedreven en enthousiast ga ik – samen met jou – bovenstaande uitdagingen aan.